Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

За нас

Гост-лектори


Изтъкнат европейски специалист по оториноларингология ще бъде гост-лектор в МУ-Варна


На 04 април 2016 от 14:00 часа в зала 501 в УМБАЛ "Св. Марина", в рамките на цикъла „OTORHINOLARYNGOLOGIA PRACTICA", гост-лектор на Медицински университет - Варна ще бъде проф. д-р Волфганг Пирсиг от Университета в Улм, Германия, който ще изнесе лекция на тема:  Diagnostic for OSA in Children.

Виж повече

Професор по анатомия ще изнесе лекции в МУ-Варна

От 4 до 8 април 2016 г. проф. д-р Роналд Блейс от Университета в Утрехт, Холандия, ще бъде гост-лектор в Медицински университет - Варна.

Виж повече

Виден специалист по медицинско право ще гостува на МУ-Варна


На 12 април 2016 г. от 14:00 часа в Аудитория „Владимир Иванов" в УМБАЛ "Св. Марина" гост-лектор на Медицински университет – Варна ще бъде виден специалист в областта на медицинското право адвокат д-р Мария Петрова, която ще изнесе лекция на тема:


Световно признат специалист по фармацевтичен маркетинг е гост-лектор в Медицински университет – Варна


В рамките на двустранно споразумение за сътрудничество по програма „Еразъм+" с Медицинския университет – Силезия, Катовице, Медицински университет – Варна посрещна доц. Влодимир Биалик, д.и.н., ръководител на Катедрата по фармакоикономика.

Виж повече

Професор от университета в Мюнхен ще изнесе лекция в МУ-Варна

На 21.05.2016 г. от 14:00 часа в Аудиторен комплекс „Общежития", ул. Брегалница №3, професорът по здравна икономика д-р Роланд Айзен от Университета в Мюнхен ще бъде гост-лектор в Медицински университет – Варнa.

Виж повече

Известният немски кардиолог проф. д-р Карл Щангл е "Доктор хонорис кауза" на МУ-Варна


Днес, 26.05.2016г., в аудитория “Проф. д-р Вл. Иванов“ в УМБАЛ „Св. Марина“ се проведе тържествена церемония, на която проф. д-р Карл Щангл бе удостоен с почетното звание „Доктор хонорис кауза“ на Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ – Варна.

​​
Изтъкнат австрийски професор ще бъде гост-лектор във Варна

На 4.07.2016г. (понеделник) от 14:00 часа в зала „А" в УМБАЛ „Св. Марина" - Варна ръководителят на клиниката по съдова хирургия към университетската болница в Залцбург, Австрия, проф. д-р Томас Холценбайн.