Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

За нас

Курсове

Стартира курс по ВСД „Трансплантация на стволови клетки“ в МУ-Варна

Медицински университет – Варна организира обучителен курс по ВСД  „Трансплантация на стволови клетки", който ще включва общо 20 лекции, разпределени в периода между 31 март и 24 юни 2016 г.

Виж повече
Дистанционен курс по медицинска генетика ще се проведе в МУ-Варна

За първи път в България МУ-Варна дава възможност на млади специалисти, докторанти,  студенти и интересуващи се от възможностите и постиженията в областта на медицинската генетика да присъстват дистанционно на едно от най-елитните обучения в тази сфера - 29  Курс по медицинска генетика.

Виж повече

Курс „Директни възстановявания в антериорната и постериорната област" стартира в МУ-Варна

На 26 юни 2016г. в МУ – Варна стартира първият университетски курс за естетични възстановявания у нас - „Директни възстановявания в антериорната и постериорната област - теория и практика".

Виж повече
Консултант на СЗО ще проведе курс в МУ-Варна

Медицински университет – Варна организира 8-дневен курс на тема „Качествени методи на изследване в научно-изследователската работа". Главен лектор ще бъде проф. Сюзън Рифкин от Лондонското училище по хигиена и тропическа медицина.

Виж повече

Лятно училище по офталмология започна днес в МУ-Варна

Днес, 30 май 2016, в аудитория 816 на Факултета по фармация бе дадено началото на 5 –дневен курс с международно участие „Иновационни технологии за ин виво възстановяване на роговица и методи за мониториране и проследяване".

Виж повече


​​​
В МУ-Варна стартира обучителен курс по история на медицината

Днес, 17 юни 2016г., в Медицински университет - Варна стартира първият модул на курса „История на медицината“ с водещ лектор  акад. проф. д-р Миладин Апостолов - подпредседател на БАНИ и председател на Отделението за науките.

Виж повече