Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

За нас

​​​​

Mедицински научни конференции

​​​​

Ко​​нференци​я ​​„Варненски кардиологични дни" 18-ти - 20-ти март 

​​​Учебно-научният сектор по кардиология към Катедрата по вътрешни болести на МУ-Варна и Клиниката по кардиология на УМБАЛ „Св. Марина" във Варна като инициатори за активно следдипломно обучение на кардиолозите и лекарите от региона организират за поредна година Варненски кардиологични дни от 18-ти до 20-ти март 2016 г. в хотел „Адмирал",  к.к. Златни пясъци край Варна. 

Виж повече

​Започват Вторите Варненски вестибуларни дни

​На 8 и 9 април 2016 г. в морската столица ще се проведат Вторите Варненски вестибуларни дни с международно участие под патронажа на проф. д-р Красимир Иванов, д.м.н., Ректор на Медицински университет - Варна. 

Виж повече​​


Започват Пролетните варненски дерматологични дни

От 7 до 10 април 2016 г. в гр. Варна, к.к. "Слънчев ден", хотел "Марина" ще се състои юбилейното десето издание на националната научно-практическа конференция „Пролетни варненски дерматологични дни". 

Виж повече
​​
МУ-Варна бе дом​акин на „Варненски невроотологични дни"

На 8 и 9 април 2016 г. МУ-Варна бе домакин на втория научно-практически форум „Варненски невроотологични дни", който се проведе под патронажа на Ректора на университета проф. д-р Красимир Иванов.​

​Водещи неврохирурзи от цял свят се събират във Варна

От 19 до 21 май 2016 г. за първи път в България ще се проведе курс на Световната федерация на неврохирургичните дружества (WFNS) – WFNS Course Varna 2016. 


​​
Тенденциите в здравните грижи бяха обсъдени на първата научна конференция във филиал Сливен

На 14 май в рамките на отбелязването на Международния ден на сестринството във Филиала на МУ-Варна в Сливен се проведе първата научна конференция под надслов: "Съвременни тенденции в здравните грижи". 

​​
Научно-практически семинар за лекари и пациенти с диабет се проведе в МУ-Варна

Катедрата по неврология и невронауки при Медицински университет – Варна бе домакин на научно-практически семинар за лекари и пациенти, страдащи от диабет.