Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

За нас

Меню - петък, 02.10.20Наименование на ястието

Цена


ТАРАТОР

300гр

2,00


СУПА ПИЛЕ

300гр

2,20


КРЕМ СУПА ОТ КАРФИОЛ

300гр

2,50


КЮФТЕТА ПЪРЖЕНИ

50гр


1,00

ПИЛ.ФИЛЕ С ГЪБЕН СОС

350гр


6,00

СВ.МЕСО СЛАВЯНСКИ ГЮВЕЧ

350гр


6,20


СПАНАК С ОРИЗ

300гр

2,50


ЗАПЕКАНКА С ТИКВИЧКИ

400гр


3,80


САЛАТА ДОМАТИ И КРАСТАВИЦИ

300гр

2,20


САЛАТА ЗЕЛЕ И МОРКОВИ

300гр

2,00

САЛАТА ШОПСКА

300гр


3,00


САЛАТА МОРКОВИ

200гр

2,00

Г-РА КАРТОФИ НА ФУРНА

200гр


1,80

БРОКОЛИ СЪС СМЕТАНА

300гр


4,80


САЛАТА СЕЛСКА

300гр

3,00


ЛЕЩА ЯХНИЯ

300гр

2,50​ ​Телефон за поръчки: 0878 951 763