Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

За нас

Меню - понеделник, 10.08.20

Наименование на ястиетоЦена
ТАРАТОР - 300гр2,00
СУПА ПИЛЕ - 300гр2,20
КЮФТЕТА ПЪРЖЕНИ - 50гр1,00
БОБ ЯХНИЯ - 300гр2,50
ГЪБИ С ОРИЗ - 300гр2,50
ПИЛ.БУТЧЕ С ОРИЗ - 450гр5,00
ПЪЛНЕНИ ПИПЕРКИ - 400гр4,50
САЛАТА ШОПСКА - 300гр3,00
САЛАТА МОРКОВИ - 200гр2,00
Г-РА КАРТОФИ НА ФУРНА - 200гр1,80
СВ.МЕСО  ПЕЧЕНО - 300гр6,00
ПЪЛН.ТИКВИЧКИ СЪС СИРЕНЕ - 250гр3,20
СВ.КАРЕТА НА СКАРА5,20