Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

За нас

Меню - четвъртък, 01.09.20


Наименование на ястиетоЦена

СУПА НА ДЕНЯ​ 

КРЕМ СУПА ОТ МОРКОВИ
300гр.2,20

ТАРАТОР
300гр. 
2,00

СУПА  СПАНАК
300гр.
1,80

МУСАКА
300гр.

4,20

ДОМАТИ С ОРИЗ
300гр. 
2,50

ПОСТНО ЗЕЛЕ
300гр.
2,50

КЮФТЕ НА СКАРА
​1,00

​СВИНСКИ ШИШ НА СКАРА
120гр.
​3,00

​ПИЛ.ПЪРЖОЛА ФИЛЕ НА СКАРА
4,50

ПИЛ.ФИЛЕ СЪС СМЕТАНА
300гр. 
6,20

КАШКАВАЛ НА ФУРНА
250гр.
4,50

САЛАТА ЗЕЛЕ И МОРКОВИ
300гр. 
2,00

САЛАТА ШОПСКА
300гр.
3,00

САЛАТА ДОМАТИ И СИРЕНЕ
300гр. 
2,50
Г-РА КАРТОФИ НА ФУРНА
200гр.
1,80
САЛАТА ЗЕЛЕ И ДОМАТИ
300гр.
2,00
САЛАТА МОРКОВИ И ЦАРЕВИЦА И КРАСТАВИЦИ
300гр.
2,20

САЛАТА СЕЛСКА
300гр. 
3,00

КАРТОФИ И ТИКВИЧКИ
300гр.
3,20

СВ.КОНТРА ФИЛЕ ПАНИРАНО
200гр.
5,60


Десерти

МЮСЛИ С МЛЯКО СМЕТАНА И БАНАН
200гр.
​3,00
Телефон за поръчки: 0878 951 763