Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

За нас

Меню - вторник, 19.11.19

Наименование на ястиетоЦена (в лв.)
ТАРАТОР 300гр 1,80
СУПА  КАРТОФИ 300гр 1,50
КРЕМ СУПА ОТ МОРКОВИ 300гр1,60
СВ.МЕСО ПО ЛОВЖИЙСКИ 350гр 5,60
ГЪБИ С ОРИЗ 300гр2,00
ПЪЛНЕНИ ПИПЕРКИ 300гр 3,80
ЗАПЕКАНКА С ПИЛ.МЕСО 350гр 4,60
ЯХНИЯ ОТ ГРАХ  300гр 2,20
КАШКАВАЛ ПАНЕ 170гр 3,60
САЛАТА ДОМАТИ И СИРЕНЕ 300гр 2,10
САЛАТА СНЕЖАНКА 200гр 1,80
САЛАТА ЦВЕКЛО И МОРКОВИ 240гр1,40
Г-РА КАРТОФИ НА ФУРНА  200гр 1,50
ПИЛ.ШИШ НА СКАРА2,10
КЮФТЕ 0,90
СВ.КАРЕТА НА СКАРА4,40
КРЕМ КАКАО 200гр 1,50
СУПА  РИБА 300гр 1,70