Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

За нас

Меню - сряда, 18.09.2019

Наименование на ястието
Цена
ТАРАТОР 300гр  
1,80
СУПА  ПИЛЕ 300гр 1,80
СУПА  ЛЕЩА 300гр 1,50
КРЕМ СУПА ОТ МОРКОВИ 300гр1,60
СВ.МЕСО КЕБАП 400гр4,80
ОГРЕТЕН ОТ КАРТОФИ 350гр 2,80
СПАНАК С ОРИЗ 300гр2,50
ПАСТИЦИО 400гр 4,00
САЛАТА ДОМАТИ И СИРЕНЕ 300гр 2,10
Г-РА КАРТОФИ НА ФУРНА  200гр1,50
САЛАТА МОРКОВИ И ЦАРЕВИЦА И КРАСТ. 300гр1,80
ПИЛ.ФИЛЕ С КАРТ.ПЮРЕ 350гр4,90
ПЪРЖЕН ПИПЕР С ДОМ.СОС 300гр 3,50
ПИЛ.ШИШ НА СКАРА2,10
КЕБАПЧЕ 0,90
ЧИЙЗКЕЙК ЕЛИ 160гр. 3,00