Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

Новини и Събития

Стартира приемът на документи за магистърските програми в МУ-Варна

27 Юли 2017
-
26 Септември 2017

От 27 юли започва приемът на документи за магистърските програми в МУ-Варна Управление на здравните грижи и Здравен мениджмънт, а от 1 август 2017 г. за специалностите Обществено здравеопазване, Фармацевтичен мениджмънт, Рехабилитация, морелечение, уелнес и спа и Опазване и контрол на общественото здраве. 

            На 4 август ще се проведе изпитът (есе по зададена тема, свързана с дейността здравни грижи) за специалността Управление на здравните грижи.

            Крайният срок за подаване на документи за специалностите Управление на здравните грижи (ОКС „магистър) и Здравен мениджмънт (ОКС „магистър" след бакалавър по същата специалност) е 02.08.2017г., а за останалите специалности  26.09.2017г.

            Онлайн подаването на документи е удобна опция, от която можете да се възползвате 24 часа в денонощието. Кандидат-студентите, които подават документи онлайн също така ще могат бързо и лесно да заплатят всички такси чрез Е-pay.

            Подаването на документите може да стане и на място в Медицински университет – Варна на ул. „Марин Дринов" №55, ет. 1, аудитория 4. Приемното време е от 8:30 до 12:30 и от 13:00 до 17:00 ч., без събота, неделя и празничните дни.

            За удобство и улеснение на всички кандидат-студенти МУ-Варна разполага със собствена книжарница на територията на университета. Тук на едно място може да намерите всичко, което ще Ви бъде необходимо за предстоящата кампания за Прием 2017/2018, а освен това може да ползвате и копирни услуги.

            Актуална и изчерпателна информация, свързана с приема в МУ-Варна, търсете тук.

            За контакти – вижте тук.