Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

Новини и Събития

Кампанията „Здрави детски зъбки“ ще се проведе за седми пореден път

За седми пореден път Асоциацията на студентите по дентална медицина (АСДМ) – Варна организира една от най-успешните си инициативи- кампания „Здрави детски зъбки“.  Тя се осъществява с любезното съдействие на Студентски съвет на МУ-Варна, Асоциацията на студентите медици в България (АСМБ), Асоциацията на студентите по фармация във Варна (АСФВ), Катедрата по детска дентална медицина и ръководството на Факултета по Дентална медицина към МУ-Варна.

Целта на информационно-профилактичното мероприятие е да разясни на децата и на техните родители особената важност на поддържането на орално здраве. За най-малките участници организаторите са подготвили образователни игри, както и запознанство с приятеля на всички деца- героят „Супер Зъбчо“.

В рамките на инициативата ще се проведе и записване за безплатни профилактични прегледи на територията на Факултета по дентална медицина към МУ-Варна. Кампанията ще се проведе на 22-ри Октомври от  11.00 до 14.00ч. на територията на Варна мол и от 15.00 до 18.00ч. в Гранд мол Варна.