Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

Новини и Събития

Остават броени дни до крайният срок за записване за участие в шестото издание на Фармацевтичния бизнес форум

На 6 октомври в полунощ изтича срокът за записване за участие в тазгодишното издание на Фармацевтичния бизнес форум, който  ще събере фармацевтичното и медицинското съсловие в морската ни столица в периода от 25 до 27 октомври. Форумът, който тази година е под надслов „Фармацевтичното образование – знания за практиката" се организира за шеста поредна година от Факултета по Фармация, с помощта на Българския фармацевтичен съюз и Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов" Варна.

През първия ден от форума ще се състои научно-практическа конференция, в рамките на която студенти, специализанти, докторанти и преподаватели ще имат възможността да представят своите разработки, идеи и работа пред доказани преподаватели и експерти в областта на фармацията. През втория ден от събитието ще се проведе продължаващо обучение на магистър-фармацевти. За съботния ден организаторите на Фармацевтичния бизнес форум са подготвили атрактивни за студентите по фармация уъркшопи.

Шестият Фармацевтичен Бизнес Форум и научно-практическа конференция са насочени към фармацевтичните и дермо-козметични компании, фирмите за медицински изделия, дентално здраве, водещите експерти във фармацевтичната практика, както и преподаватели, специализанти, докторанти и студенти от цялата страна.

Тази година организаторите на Фармацевтичния бизнес форум са подготвили за студентите по фармация иновативни уъркшопи, които ще помогнат за по-добрата квалификация на бъдещите здравни работници. Workshop-ът „Как да продадем себе си" ще помогне на студентите да се представят по-добре и по-уверено по време на интервю за бъдеща позиция. Теоретична подготовка и практически умения ще даде уъркшопът „Първа долекарска помощ", който ще се води от лектори на БЧК. „Лечение на трудно зарастващи рани и Инконтиненция – възможни начини за управление на това състояние в ежедневието" ще представи един от пионерите в здравеопазването, създаващ иновативни решения близо 200 години. Уъркшопът на тема „Магията на екстемпоралната работа" ще запознае студентите със съвременните технологични решения за екстемпорално изпълнение на лекарски предписания.

В уъркшоп програмата е включен и уъркшоп за изграждане на презентационни умения. Той ще бъде в две части. Първа част – презентация на Пенчо Кехаяминчев, засягаща презентационните умения, която ще се проведе на 24 октомври (четвъртък) от 17.00ч. в сградата на Факултет Фармация. Участниците, регистрирали се в електронна платформа и успешно положили финален тест, ще сформират група от 16 души, които ще вземат пряко участие в практическия уъркшоп, който ще се проведе на 26 октомври от 13.00 часа в сградата на Факултет Фармация. Студентите, които имат желание да участват, но не са успели да получат място в практическия модул, ще могат да участват като наблюдатели.

Всички уъркшопи ще се проведат в събота 26 октомври от в сградата на Факултета по фармация, бул. „Цар Освободите л" 84 от  9:30 до 17:00 ч., като точният час и зала, както и последователността на провеждане на самите уъркшопи ще бъдат обявени в програмата на събитието. Всички желаещи, които не са успели да посетят уъркшопа, ще имат допълнителна възможност след приключване на форума да се запознаят с видеоматериал по тематиката, която ги интересува.

За участие в уъркшоп

Записването става чрез подаване на имейл, съдържащ 3 имена, телефонен номер и името на съответния уъркшоп на адрес: pharmforumworkshops@gmail.com

За участие в научно-практическата конференция

Ако искате да участвате с доклади и/или постер,  можете да подадете своето заявление  тук.
За участие като слушател

Ако сте  студент или преподавател и искате да участвате като слушател, можете да подадете заявката си тук.

Такса участие

За студенти и докторанти -  24 лв. с ДДС

За преподаватели – 48 лв. с ДДС

 

В посочените линкове по-горе ще откриете информация за начина на заплащане на таксата. Заявката за участие се обработва само след заплащане на регистрационната такса, която освен право на участие, осигурява и материали за конференцията и достъп до програмата на форума.

 

Цялата програма за събитието можете да откриете тук


_________________________________________________________________________________________________