Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

Новини и Събития

Кандидатствайте за участие в Трети национален студентски фестивал на медицинските университети в България

В периода 10-12 май 2019 г. в град Плевен ще се проведе „Трети национален студентски фестивал на медицинските университети в България". Събитието се организира при домакинството на Медицински университет – Плевен.

След изключително успешните първи две издания в Медицински университет - Пловдив през 2017 г. и Медицински университет- Варна през 2018 г., медицинските университети в България отново се събират, за да дадат сцена за изява на художественото и научното творчество на студентите. Във фестивала са поканени да вземат участие студенти от МУ-Варна, МУ-София, МУ-Пловдив, МУ-Плевен, Медицински факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ и Медицински факултет на Тракийски университет - Стара Загора.

Всеки университет може да се представи с до 5 изпълнения с продължителност от 2 до 5 минути. Художествените изпълнения могат да бъдат индивидуални или групови – музикални, танцови, театрални (скеч, пантомима, монолог и т.н.).

Желаещите да вземат участие трябва да изпратят видеоклип с демоверсия на своето изпълнение не по-късно от 20-ти  януари 2019 г. на имейл адрес veronika.stoyanova@mu-varna.bg. Заглавието на имейла да бъде "ТРЕТИ НАЦИОНАЛЕН СТУДЕНТСКИ ФЕСТИВАЛ НА МЕДИЦИНСКИТЕ УНИВЕРСИТЕТИ". След одобрение от академичната администрация ще бъдете уведомени.


Лице за контакт от страна на Медицински университет – Варна:

Вероника Стоянова – Организатор конференции и събития