Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

Новини и Събития

На 1 април ще бъдат изтеглени късметлиите от Дните на отворените врати

Повече от 500 гости от Варна и околните градове Шумен, Добрич и Бургас посетиха общоуниверситетските Дни на отворените врати, които се проведоха на 20 и 21 март в четирите факултета към университета – Медицина, Дентална медицина, Фармация, Обществено здравеопазване и Медицинския колеж. Подобна мащабна инициатива, целяща да запознае бъдещите кандидат-студенти с възможностите за обучение, които предлага висшето медицинско училище, се осъществява за втора поредна година на територията на университета.

На 20 март вратите на университета бяха отворени и за бъдещите чуждестранни кандидати от Германия и от Англия. По същото време се проведе Ден на отворените врати и във Филиала на МУ-Варна в град Сливен.

              

Ученици, бъдещи кандидат-студенти, родители и граждани имаха възможността да разгледат учебните бази, в които се обучават студентите от всички специалности и да участват в различни демонстрации и експерименти. След това, което видяха, едва ли е останал някой, който да не се е убедил колко важна и перспективна, и в същото време интересна може да бъде медицинската наука.

               

По предварително обявената програма петима от посетителите на Дните на отворените врати ще получат уникалната възможност лично да се убедят в професионалните умения на студентите - на 1 април от 10:00 ч. във фоайето на МУ-Варна ще бъдат изтеглени имената на петимата късметлии, които ще спечелят:

  • Козметична процедура на лице (по избор);
  • Козметична процедура на тяло (по избор);
  • Класически масаж на цяло тяло;
  • Профилактичен преглед на зъбите;
  • Професионално почистване на зъбен камък.

 

Видеозапис от тегленето на томболата ще бъде качен на същата дата на сайта на университета.

​Галерия. ​