Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

Новини и Събития

Научно-практическа конференция „Предизвикателства при обучението на магистър-фармацевти”

31 Октомври 2014
-
2 Ноември 2014

​Факултетът по фармация при МУ-Варна има удоволствието да покани преподаватели, докторанти и студенти от факултетите по фармация в България, както и водещи експерти от фармацевтичната практика, да участват в научно-практическа конференция, насочена към проблемите при обучението на магистър-фармацевти. Освен доклади и постери по основната тема на конференцията се приемат и разнообразни научни съобщения в областта на фармацията.

Двудневният форум ще се проведе от 31.10. до 2.11.2014 г. в хотел и SPA "Азалия" в курортен комплекс „Св. св. Константин и Елена" - Варна.

Регистрационна такса:

140.00 лв. на участник при настаняване в двойна стая за 2 нощувки.

160.00 лв. на участник при настаняване в единична стая за 2 нощувки.

Заявки за участие в конференцията с доклад и/или постер и резюмета се приемат в електронен вид до 20 октомври 2014 г., като се попълва следната регистрационна форма:

https://docs.google.com/forms/d/1FN-PwCWVV0Q6y527eZvhRaJwpaJ9JdOx1Rkvqn7Ll5E/viewform

Заплащането на регистрационната такса се извършва на място при пристигане в хотел „Азалия" на 31.10.2014 г.

Пълна информация за организационния комитет, контакти, предварителна програма, изисквания към оформяне на резюметата, параметри на докладите и постерните сесии, условия на хотелския комплекс и др. можете да прочетете в тук.

В регистрационната такса са включени и публикуване до две резюмета от участник в сборник-суплемент към списание „Scripta Scientifica Pharmaceutica".

Избрани презентации и отличени постери ще бъдат поканени за публикуване в пълен текст в списание „Scripta Scientifica Pharmaceutica".​