Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

Новини и Събития

Неповторимо парти по случай новия семестър събра студентите от МУ – Варна, и актьорите от сериала „Под прикритие“

Партито беше уникално!"

"Това беше EPIC-партито на годината!"

Така студентите на МУ – Варна, определиха студентското парти „Undercover medical night", което Студентският съвет организира  за своите колеги по случай началото на летния семестър на учебната 2013/2014 година. Специални гости на събитието бяха актьорите Захари Бахаров и Кирил Ефремов, познати на българската публика като Иво Андонов и Големия Близнак от най-гледания сериал в българския ефир - „Под прикритие".

Подобно събитие за откриване на семестъра се организира за първи  път от представителството на студентите във варненския медицински университет. "Вие сте първите студенти, с които отиваме да се забавляваме", каза Захари Бахаров. Двамата актьори бяха посрещнати от членове на Студентския съвет и откарани до мястото на събитието - Premium party place, със специална лимузина. По време на краткото пътуване двамата актьори дадоха ексклузивно интервю за студентите на МУ - Варна.

Началото на събитието бе дадено от председателя на Студентския съвет, Борис Андонов, а минути след това пристигнаха и самите актьорите, които благодариха за поканата и приветстваха студентите на варненския университет.

Еуфорията и положителните емоции все още се усещат сред студентите на Университета, които ще запомнят партито с неповторимата атмосфера, с много танци и най-важното -  много снимки с любимите си актьори -  Захари Бахаров и Кирил Ефремов.