Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

Новини и Събития

Публикувани са резултатите от предварителния изпит по химия към Медицински университет – Варна

​Публикувани са резултатите от предварителния приемен изпит по химия​ за специалностите Медицина, Дентална Медицина и Фармация. Резултатите могат да бъдат проверени и от персоналната справка за всеки един кандидат-студент на адрес http://kskinfo.mu-varna.bg или на информационното табло пред сграда Ректорат на Му-Варна, ул. "Марин Дринов" 55.

Медицински университет – Варна провежда предварителни изпити по химия и биология за втора поредна година и интересът на кандидатите за явяване на тези изпити расте. На изпита по химия се явиха 802 кандидати. От тях с отлични оценки са 93, като пълните шестици са 30.

Ръководството на МУ-Варна поздравява всички кандидат-студенти, постигнали висок резултат на предварителния изпит по химия.

Припомняме, че по регламент кандидатите могат да се явят и на предварителните, и на редовните изпити през юли (1 юли – биология; 8 юли - химия), като ще имат възможност да избират по-високия си резултат при кандидатстване.

Приемът на документи за кандидатстване е от 12 юни до 27 юни 2014 г., и е задължителен етап за всички кандидат-студенти.

 

МУ-Варна приветства всички, явили се на предварителните изпити, и пожелава успех на редовните изпити на всички кандидат-студенти!