Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

Новини и Събития

Продължава приемът на документи за кандидатстване в МУ-Варна

9 Юли 2018
-
13 Юли 2018

От 9 юли продължава приемът на документи за специалностите „Здравен мениджмънт" и „Управление на здравните грижи" (ОКС „бакалавър"), „Логопедия", „Медицинска сестра" и „Акушерка" (във Варна и филиалите в градовете Сливен, Шумен и Велико Търново), както и специалностите от Медицинския колеж – „Медицински лаборант", „Помощник-фармацевт", „Инспектор по обществено здраве", „Медицински оптик", „Зъботехник", „Рехабилитатор", „Рентгенов лаборант" и „Медицински козметик".

Тестът по биология за специалностите от Медицинския колеж, както и за „Медицинска сестра" и „Акушерка" ще бъде на 18 юли, а изпитът по моделиране за специалността „Зъботехник" е на 26 юли. За специалността „Управление на здравните грижи" (ОКС „бакалавър") изпитите ще се проведат на следните дати: писмен – 19 юли, устен – 23 юли.

Кандидат-студентите за обучение срещу заплащане също подават документи в тези срокове и полагат изпити на обявените дати!

Онлайн подаването на документи е удобна опция, от която можете да се възползвате 24 часа в денонощието. Кандидат-студентите, които подават документи онлайн също така ще могат бързо и лесно да заплатят всички такси чрез системата за електронни плащания.

Подаването на документите може да стане и на място в Медицински университет – Варна на ул. „Марин Дринов" №55, ет. 1, аудитория 4. Приемното време е от 8:30 до 12:30 и от 13:00 до 17:00 ч., без почивен ден в посочения период. По време на приема на документи може да използвате ПОС терминал за заплащане на таксите с банкова карта. Кандидат-студентите, които не притежават дебитна карта, могат да посетят най-близкия банков клон.

За удобство и улеснение на всички кандидат-студенти МУ-Варна разполага със собствена книжарница на територията на университета. Тук на едно място може да намерите всичко, което ще Ви бъде необходимо за предстоящата кампания за Прием 2018/2019 – сборници за подготовка и Справочник за прием на студенти. Освен това може да ползвате и копирни услуги.

Актуална и изчерпателна информация, свързана с приема в МУ-Варна, търсете тук.

За контакти – вижте тук.