Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

Новини и Събития

Стартира приемът на документи за предварителните изпити по биология и химия

3 Април 2018От 3 април 2018 г. започва приемът на документи за предварителните изпити за специалностите „Медицина", „Дентална медицина" и „Фармация" и направление „Военен лекар". Изпитът по биология ще се проведе на 21 април, а по химия на 28 април 2018 г.

На 29 юни ще се проведе редовният изпит по биология, а на 6 юли ще се състои редовният изпит по химия. Напомняме на всички кандидат-студенти, които ще се явят на предварителните изпити, че задължително трябва да подадат документи за кандидатстване в периода от 08.06.2018 г. до 25.06.2018 г.

Кандидат-студентите за обучение срещу заплащане също подават документи в тези срокове и полагат изпити на обявените дати!

Онлайн подаването на документи е удобна опция, от която можете да се възползвате 24 часа в денонощието. Кандидат-студентите, които подават документи онлайн също така ще могат бързо и лесно да заплатят всички такси чрез системата за електронни плащания.

Подаването на документите може да стане и на място в Медицински университет – Варна на ул. „Марин Дринов" №55, ет. 1, аудитория 4. Приемното време е от 8:30 до 12:00 и от 13:00 до 16:30 ч., без събота и неделя и празничните дни. По време на приема на документи може да използвате ПОС терминал за заплащане на таксите с банкова карта. Кандидат-студентите, които не притежават дебитна карта, могат да посетят най-близкия банков клон.

За удобство и улеснение на всички кандидат-студенти МУ-Варна разполага със собствена книжарница на територията на университета. Тук на едно място може да намерите всичко, което ще Ви бъде необходимо за предстоящата кампания за Прием 2018/2019 – документи за кандидатстване, сборници за подготовка и Справочник за прием на студенти. Освен това може да ползвате и копирни услуги.

Актуална и изчерпателна информация, свързана с приема в МУ-Варна, търсете тук.

За контакти – вижте тук.