Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

Новини и Събития

Излезе от печат "Ръководство по пропедевтика на вътрешните болести"

Излезе от печат "Ръководство по пропедевтика на вътрешните болести", което е предназначено за студентите, изучаващи дисциплина "Пропедевтика на вътрешните болести". Новото учебно помагало е подробно онагледено с изображения, фигури и таблици.

"Ръководство по пропедевтика на вътрешните болести" с автори доц. Бранимир Каназирев и проф. Жанета Георгиева се издава на CD и представя съдържанието по интересен, бърз за ориентиране и лесен за ползване начин.

Преподавателите от Катедрата по пропедевтика на вътрешните болести към МУ-Варна са подготвили 30-те теми от лекционния курс, като са синтезирали най-важната информация и са акцентирали върху ключовите точки.

Изданието е в памет на д-р Вяра Глинкова – дългогодишен преподавател в Катедрата по вътрешни болести и Клиника по гастроентерология към МУ-Варна.

Можете да закупите Ръководството от книжарниците на МУ-Варна, както и да го поръчате онлайн от тук. Изданието ще бъде достъпно и в локалната мрежа на Библиотеката на МУ-Варна.

Повече информация за "Ръководство по пропедевтика на вътрешните болести" и неговото съдържание можете да откриете в раздел "Книги" на уебсайта на университетското издателство.