Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

Новини и Събития

Спечелилите от томболата на Дните на отворени врати. Наградите са осигурени от нашите студенти

На 10 април 2014 от 10 ч. в Централното фоайе на Медицински университет – Варна бе изтеглена томболата от Дните на отворените врати, 28-29 март.

В края на март университетът – четирите факултета и Медицинският колеж – бе отворен за посещение от кандидат-студенти, от техните родители и гражданите на Варна. Посетиха ни над 500 гости. От тях 261 участваха в организираната томбола, като пуснаха лист с имена и телефон за контакт в урните. Наградите са предложени и ще бъдат осъществени от нашите колеги от специалностите „Медицински козметик", „Рехабилитатор" и „Дентална медицина" - общо 5 козметични и дентални процедури.

В присъствието на организаторите и пред видеокамерата тегленето извършиха петима студенти от специалностите „Медицина", „Дентална медицина" и „Зъботехника": Десислав Добрев, Тургай Калинов, Александър Джабаров, Радина Георгиева и Йоана Жекова.

Спечелилите и наградите:

Яница Иванова – почистване на зъбен камък

Иван Ивелинов – козметична процедура за тяло (по избор)

Атанаска Панайотова – разкрасяване на лице

Анелия Вардалиева – цялостен физически масаж

Севдие Хюсеинова – почистване на зъбен камък

 

Организаторите ще се свържат следващата седмица със спечелилите участници в томболата за уточняване на удобно време за процедурите и връчване на ваучерите за наградите.