Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

Новини и Събития

Вечер на талантите в МУ-Варна ще се състои на 4 ноември

По случай Деня на народните будители, 1. ноември, бихме искали да Ви поканим на вечер, посветена на изкуството и съвременните будители, с артистичното шоу на талантите на Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов", град Варна.

По традиция любимият на студентите преподавател по патофизиология в Медицински университет – Варна, инициатор и водещ на представлението, доц. Радко Радев, ще събере най-дейните представители на университета, отличили се с артистични си заложби и таланти, за да покажат дружно със стихове и проза, музика и песни, театър и комични скечове, че духът на студенти и преподаватели, бъдещи и настоящи медици, е буден и търсещ.

 Събитието се инициира и организира от Клуба на будните таланти "Д-р Р. Зл. Радев и приятели", Съставът по народни танци с танцов ръководител Диана Димитрова, подкрепата на Академичното ръководство и съдействието на Студентския съвет.

Събитието ще се проведе на 4. ноември (сряда), от 20:00 часа, в Залата за танци в спортния комплекс на Медицински университет – Варна. Заемането на местата ще се осъществи в интервала 19:30 – 20:00 часа.

 
Не се колебайте, а заповядайте да се забавляваме заедно!