Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

Научна дейност

Студенти и млади специалисти

С какво може да Ви е полезен
Центърът за кариерно развитие?


1. Посредничество тип "трудова борса" - ако сте работодател или търсите хора за нов проект - ние ще Ви предложим подходящите хора - специалисти от МУ-Варна, които са заявили желание и умения да се занимават с тази дейност. Aко пък сте наш кадър, който търси нова работа, която да го вдъхновява и движи напред - ние можем да Ви предложим подходящи и интересни оферти. Защото страстта е важна за успеха на всяко начинание!

2. Професионална квалификация - имате нужда от нови знания и умения - курсовете, които могат да бъдат организирани включват разнообразни възможности - управление на проекти, статистически анализи, презентационни умения, чужди езици, компютърни умения. Защото, ако човек спре да се развива не остава на едно място, а изостава!

3. Полезна информация - за стипендии, проекти, конкурси и обучения в страната и в чужбина. Постоянно излизат нови възможности, а хубавите новини трябва да се споделят, защото заедно успяваме повече!

4. Професионални срещи с колеги - имате нужда от нови партньори за Вашите идеи и проекти - можем да потърсим в нашата база данни и да Ви свържем с колеги, които са в същата или сродна на Вашата област. Когато търсите нещо, то също търси вас!

5. Консултации - имате въпроси, много въпроси, свързани с Вашата кариера в здравеопазването, на които не намирате отговор. Искате да сплотите екипа си. Търсите нов път за развитие. Елате при нас на индивидуална или групова консултация, тренинги, игри. Защото радостта трябва да съпътства живота ни - както в личен, така и в професионален план.