Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

MU-Vi tv с лиценз от СЕМ

Slide title

МУ-Варна откри първия Университетски медико-дентален център в България

Slide title

МУ-Варна-№1 сред медицинските университети в страната

​За по-малко от година с голям скок в световната академична ranking система

Slide title

Новите специалности на МУ-Варна

Рехабилитация, морелечение, уелнес и спа, Обществено здравеопазване и здравен мениджмънт - магистърска програма на руски език, Медицински оптик​​

Slide title

3D обучение по анатомия

Slide title

ПРИЕМ 

 

Разберете повече за възможностите за кандидатстване и обучение в нашия университет. Научете повече за специалностите, които може да изучавате тук и как да кандидатствате за тях. Информирайте се за датите на приемните изпити и за всичко, което ще ви бъде необходимо, ако сте решили да изберете нас - така, както го направиха повече от 3000 български и близо 900 чуждестранни студенти от над 40 държави по света!


 

 
 

Актуално

На 22 декември 2014 г. в Университетската болница "Св.Марина" - Варна бе открит ЦЕНТЪР ЗА ТРАНСЛАЦИОННА МЕДИЦИНА И КЛЕТЪЧНА ТЕРАПИЯ. Събитието започна с тържествен Академичен съвет, на който бяха представени постиженията на университета и университетската болница.

Виж повече.​​

Студентски съвет

От 26 до 29 март 2015г. в МУ-Варна ще се проведе третият международен симпозиум "Black sea Symposium for Young Scientists in Biomedicine"(BSYSB), организиран от Студентски съвет при МУ-Варна, АСМБ-Варна, АСДМ и АСФВ. Поканени да участват са всички студенти, докторанти и млади изследователи от направленията медицина, дентална медицина, фармация и обществено здраве. Регистрирайте се до 1 февруари 2015г.!    

Виж повече.                 

 

Последно качени

Обществени поръчки открити преди 01.10.2014г.

ОНС "Доктор"27 Януари 2015

Научна дейност

Учебен график27 Януари 2015

Студенти

Очаквайте скоро: Първата в страната Университетска интернет и цифрова ефирна телевизия