Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

Научна дейност

Обяви за работа

 

 ОДИТОР „ХИГИЕНА И БЕЗОПАСНОСТ"

 Екипът на „МЕТРО Кеш енд Кери" има за цел да удовлетворява нуждите на своите клиенти, за постигането на които се нуждаят от мотивирани служители.

Със стартирането на проект „Преоткрий България", предоставят възможност за работа във София, Пловдив, Варна и Бургас на студенти като одитор „Хигиена и безопасност". Проектът е времемен с продължителност до 31 август 2020 г. .

повече

МЕДИЦИНСКИ  СЕСТРИ

Ръководството на Специализирана Болница по Очни Болести за Активно Лечение – Варна ЕООД, търси да назначи медицински сестри, които биха искали да се присъединят към екипа от професионалисти на лечебното заведение.
 

ХИМИК - ИЗПИТВАНЕ НА МАТЕРИАЛИ

(базиран в град Дупница)

Актавис - компания на Тева търси да присъедини към своя екип квалифицирани и мотивирани кандидати за длъжността Химик в лаборатория „Изпитване на материали″ Дирекция „Качество"гр. Дупница.

повече

 ХИМИК - АНАЛИТИЧНО ВАЛИДИРАНЕ

(базиран в град Дупница)

Актавис - компания на Тева търси да присъедини към своя екип квалифицирани и мотивирани кандидати за длъжността Химик Aналитично валидиране" (по заместване) Дирекция „Качество"гр. Дупница.

повече

СПЕЦИАЛИСТ РАЗРАБОТКА НА НОВИ ПРОДУКТИ

(базирана в гр. Троян)

Aктавис - компания на Тева търси да присъедини към своя екип амбициозни и мотивирани кандидати за длъжността Специалист разработка на нови продукти, Дирекция "Изследване и развитие" в град Троян.

Специалист разработване на нови продукти участва в разработването на състав и технологичен процес на нови генерични продукти в съответствие със съвременните високи стандарти на фарма индустрията.

повече

___________________________________________________________________________________________

АРХИВ